De ontwikkelingen in Tiel

Vergroting koeltoren

We hebben de capaciteit van de koeltoren in Tiel vergroot. Dat hebben we gedaan door de toren te vervangen door een grotere toren. Vooral op zomerse dagen bleek deze extra koelcapaciteit nodig. Het water van de zuivering waarmee we de lucht koelen is dan aanzienlijk warmer dan in andere seizoenen. Voor het functioneren van de biofilters is een constante temperatuur van groot belang.

 

Renovatie dak, gevels en buitenterrein

Een groot deel van het dak en de gevels van de bedrijfshallen hebben we in 2014 vervangen. De golfplaten hebben plaats gemaakt voor isolerende sandwichpanelen. Het vernieuwde dak en de gevels zijn geurdicht en voorkomen – dankzij de isolatiewaarde – condensvorming aan de binnenzijde. Gezien de hoge bezettingsgraad van de fabriek hebben we de renovatie zorgvuldig moeten plannen.

 

Ook de verharding van het buitenterrein hebben we gerenoveerd. De oude betonplaten hebben we verwijderd en rond het pand een asfaltlaag aangebracht.

 

Gepland: nieuwbouw

Al jarenlang is het kantoor in Tiel gehuisvest in units. We hebben vorig jaar de nieuwbouw van een kantoorpand voorbereid. In 2015 zullen we dit project realiseren.
 

verder » « terug